SPORTLOVS ANDA..

 
Vilken härlig dag vi har haft idag tillsammans med våra vänner Familjen Gustafsson/Olsson. Vi packade fika korgen (P & barnen bakade en sockerkaka imorse) med kaffe och varm oboy och la in boben.Vårt mål var att åka till hembyggdsgården här i Forsghaga. Kommunen hade anordnat så man kunde låna skidor och pjäxor och få nygräddade våfflor till lunch..Det ska våran kommun ha en stor eloge för, dom ordnar så mycket för barn. Man kan göra så mycket i våran kommun och för det mesta är det gratis och så bjuder dom på något att äta. Så bra och trevligt... 
 
Barnen började med att åka bob och bräda medans vi väntade in våra vänner...
 
När vi kom till skidstugan så fick vi vänta lite för det fanns inga pjäxor som passade till Oliver, men efter ett tag hade alla som ville(inte Otto) skidor & pjäxor. Oscar kom ganska snabbt på hur man skulle göra, medans det var svårare för Oliver. Ännu en gång gick han in med inställningen att det är stänk lätt och att han är Bäst.... När det gick upp för honom att han inte var det började han tjura och skulle inte åka mer :) Oscar var dock inte sen på att tala om för Oliver hur bra han var och att han tyckte det var stänk lätt, vilket INTE förbättrade situationen för hans tjuriga storebror :))
 
 
Vi käkade dom goda våfflorna, eller ja, barnen. För det var bara till barnen, så Peter & Mange stod och dregglade över barnens..Otto lillade(gillade) inte sin, men jag var snabbast och högg hans direkt!! Vi fick dock äta dom som blev kvar på slutet till allas glädje!
 
Barnen lekte Herren på Täppan i en stor snöhög och som tur var för Olivers alterego så var ju han starkast och puttade ner dom andra som käglor...
 
På slutet tog jag och Oscar oss en tur, ja ni läste rätt, JAG åkte också skidor. Det var nog säkert 20 år sedan sist, men om jag får säga det själv så var jag grym!!!
 
När jag åkte ville ju såklart både Otto och Oliver åka, så Otto provade faktiskt och det gick skapligt. Oliver fick nog lite självförtroende av herren på täppan så han gav det ett nytt försöt och då gick det bättre!!
 
 
Vi satt och njöt i solen med en köpp och Nelly sov i vagnen hela tiden (som vanligt)!
 
Imorgon ska vi försöka hitta på något roligt, typ Leklandet eller nåt!!
 
Kram Jenny