Vågar jag ropa HEJ?!

Ja, det är verkligen den stora frågan nu... Imorgon är det den stora dagen...Festernas fest :) Vi har väntat på den här festen sedan smset med inbjudan kom för snart 2 månader sedan :) Peters kompis Finnsson fyller 40 år. Vi är många som ska dit..ska bli svin roligt...Ja nu är jag där igen, jag ropar HEJ!
Varför kan jag inte ropa Hej, undrar ni säkert.. Jo för det första har det varit svårt att få barnvakt till denna helg, men som tur är har åter igen mina snälla föräldrar ställt upp (fast dom egentligen skulle ha gäster!) och våra fina vänner Johanna & Mange och Susanne & Henrik.
 
Jag blev såå förkyld i onsdags, jag är riktigt risig, kände mig bättre på dagen idag, men nu veete faan :( Jag har precis dragit i mig en stor mugg med kokande vatten med citron och riven ingefära i, det skulle tydligen hjälpa hävdade Erika...så nu förväntar jag mig att vara pigg som en mört imorgon..:)
 
I tisdags kväll fick även oliver magsjukan, och då såg det plötsligt väldigt mörkt ut...ÄN så länge har vi andra klarat oss, det hade gått 48 h i går kväll, men det vet vi ju alla att man inte ska ropa HEJ än....
Så därför ropar jag inte HEJ förrän vi är på väg imorgon
 
Trevlig lördagkväll på er allihopa, nu går jag och lägger mig :)
 
Kram Jenny